Exclusiv: Ce lanseaza Apple in urmatorul an

boio.ro a pus mana pe un document super-secret care confirma multe banuieli. Stim deja ce va lansa Apple in urmatorul an: un iPad, un update pentru iPhone, un iPod Touch imbunatatit, un iMac si ceva imbunatatiri pentru MacBook Pro.

Nici la capitolul software nu stam mai rau: in urmatoarele 12 luni vom vedea un update major pentru iOS, vom primi Mac OS X Lion si chiar citeva update-uri pentru el, un nou iLife si iWork si chiar un Final Cut Pro imbunatatit.

Sunt convins ca informatiile de mai sus vor fi preluate de presa si blogosfera romaneasca in urmatorul an, vor fi imbunatatite si se va specula pe marginea lor.

Important este sa va aduceti aminte ca totul a pornit de la boio.ro.

LE: Pentru cititorii boio.ro cu un coeficient de inteligenta care lasa de dorit, tin sa mentionez ca acest articol este un pamflet. El ilustreaza modul in care presa si bloggerii inteleg sa scrie in fiecare zi despre Apple: fie anunta bombastic lucuri evidente, fie inventeaza prostii despre produse inexistente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. Nu e nimic iesit din comun …:-?? vestea despre un final cut o stiam chiar de multisor.

  2. super tare. sa vedem ce o fi. Apropo stirea cu extraterestri a aparut ieri la antena 1. tarziu fata de boio.ro

  3. Tre sa fii cam slow sa nu iti dai seama ca articolul a fost pus la misto :)
    Sau or fi ajuns ceva commenters de pe libertatea ..aici pe boio..

  4. Genial intr-adevar :). Oare cum a scapat Apple documentul ala super-secret in ochi… poate ca un angajat umbla beat cu el pe strada si l-a uitat pe undeva :)). =)).
    Adevarul e ca daca era mai “original” facut: fara comentarii, fara ultima parte… pun pariu ca maine aparea si la TV :))

  5. Sincer astea nu sunt chiar asa de surprinzatoare ,de fapt sunt aproape inevitabile Mac OSX Lion se stie oficial ca urmeaza sa fie lansat in vara ,iPhone-ul si iPod-urile au un ciclu de viata de un an ,iar la fel stim cam si perioada in care se lanseaza deja sunt mai bine de 4 ani de cand se intampla cu iPhone-ul si peste 10 cu ipod-urile si cam toata gama Mac sufera cel putin un refresh odata pe an ,deci absolut nimica nou sau surprinzator .Daca aveai detalii tehnice despre produse era altceva .

  6. aaa ,nu am citit L.E.-ul am crezut ca ai luat-o razna cand ai scris articolul :)) ,sa stii ca nu ar fi fost prima data cand intru pe un blog ,site si descopar ca stirile incep sa scada in calitate ,faptu ca uni luam de bune stirea nu are treaba cu I.Q. ,nu este ceva neobijnuit ca nivelul de I.Q. din anumite articole sa scada in orice site/web ,chiar la nivelul unui articol de genu asta ,sa mai intamplat ,nu zic ca aici da sunt destule exemple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*