Google Street View acopera Romania in intregime

Acum nu mai ai motiv sa spui ca te-ai ratacit. Marile orase si chiar statiunile mici precum Vama Veche sunt acoperite de Street View.

Imaginile par a fi luate vara (probabil in 2012). Masina Google a fost filmata in Constanta. Eu am urmarit una in California, dar cea din Constanta e mai noua. Imaginile sunt de la Dan Mincea.

Problema este ca la noi Street View iti arata tot. Chiar si ce nu vrei sa vezi, de exemplu un maidanez care isi face… toaleta.

Sunt convins ca o sa gasim si noi o gramada de momente ciudate sau amuzante pe Street View si mi-ar placea sa le adunam pe undeva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*