De ce a ales UberSELECT Romania?

Am primit azi un comunicat de presa care anunta ca UberSELECT va fi disponibil in Bucuresti. Asta e serviciun de lux al Uber. Platesti ceva mai mult, dar ai masini mai de soi.

Cu alte cuvinte poti sa beneficiezi de un Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia conduse de soferi care au evaluari foarte bune, care iti deschid usa si iti ofera o sticla cu apa.

O bucata de fraza mi-a atras atentia in mod deosebit:

“UberSELECT va fi disponibil și în orașul nostru, pentru prima dată în Europa!”

Si ma intreb de ce au ales Romania. Nu avem nici cele mai bune drumuri, nici cei mai mari afaceristi. Nu ma deranjeaza, dar ma intreb care o fi motivul.

Apropo de Uber. Nu am calatorit pana acum cu ei pentru ca nu am avut drum in Bucuresti, iar cand ma duc pe acolo sunt cu masina mea. Imi place ideea de Uber si imi place si mai mult ca le pot da peste bot taximetristilor din capitala care incearca sa te fure.

UPDATE: Nu voiam sa le fac reclama, dar daca tot a intrebat un cititor, iata preturile comunicate de Uber pentru UberSELECT. Atentie: acestea sunt preturile promotionale. Ele vor creste dupa o anumita perioada limitata (nespecificata).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @Claudiu: buna intrebare. Nu voiam sa le fac reclama, dar pentru ca m-ai intrebat am facut un update cu preturile comunicate de ei.

    Informatia e publica si apare pe blogul Uber din Romania.

  2. Mersi :)… mi se par ok atata timp cat masinile sunt din clase superioare. Prima mea cursa a fost cu un A6 (voiam doar sa testez UBER) si aproape ca mi-era rusine de sofer pt ca toata cursa a fost 10lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*