TimeMachineEditor te scuteste de niste batai de cap

Imi place sa stiu ca am un computer care isi face singur back-up pe un Time Capsule. Da, mi s-a spus ca exagerez cu strategia mea de back-up, dar cred ca e sanatoasa.

Time Machine e o aplicatie care e bina sa ruleze pe un Mac, doar ca uneori, back-up-ul facut la o ora e cam des si poate sa-ti manance din banda de net.

Am dat peste o aplicatie (am mai auzit de ea, dar acum mi se pare utila) care umbla putin la setarile fine ale Time Machine.

TimeMachineEditor merge pe un sistem de operare de la 10.8 pana in prezent si rezolva o problema pe care unii dintre voi o aveti pe Mac: seteaza alte intervale de rulare pentru Time Machine.

Variantele pe care le ai sunt: sa rulezi Time Machine la un interval anume (ore sau zile), sa rulezi cand computerul nu e activ sau dupa un anumit calendar (Lunea la ora x sau y). Poti sa alegi sa ruleze si atunci cand esti pe baterie sau doar cand ai cablul de alimentare.

In mod normal, Time Machine merge din ora in ora, indiferent daca esti sau nu pe alimentare.

Aplicatia nu face rau. Este doar o interfata grafica pentru ceva ce poti sa setezi cu ajutorul Terminalului. Eu am ales sa-mi faca back-up din 3 in 3 ore, doar cand sunt pe priza.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*