TimeMachineEditor te scuteste de niste batai de cap

Imi place sa stiu ca am un computer care isi face singur back-up pe un Time Capsule. Da, mi s-a spus ca exagerez cu strategia mea de back-up, dar cred ca e sanatoasa.

Time Machine e o aplicatie care e bina sa ruleze pe un Mac, doar ca uneori, back-up-ul facut la o ora e cam des si poate sa-ti manance din banda de net.

Am dat peste o aplicatie (am mai auzit de ea, dar acum mi se pare utila) care umbla putin la setarile fine ale Time Machine.

TimeMachineEditor merge pe un sistem de operare de la 10.8 pana in prezent si rezolva o problema pe care unii dintre voi o aveti pe Mac: seteaza alte intervale de rulare pentru Time Machine.

Variantele pe care le ai sunt: sa rulezi Time Machine la un interval anume (ore sau zile), sa rulezi cand computerul nu e activ sau dupa un anumit calendar (Lunea la ora x sau y). Poti sa alegi sa ruleze si atunci cand esti pe baterie sau doar cand ai cablul de alimentare.

In mod normal, Time Machine merge din ora in ora, indiferent daca esti sau nu pe alimentare.

Aplicatia nu face rau. Este doar o interfata grafica pentru ceva ce poti sa setezi cu ajutorul Terminalului. Eu am ales sa-mi faca back-up din 3 in 3 ore, doar cand sunt pe priza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*