360 Web Browser pentru iPhone a ajuns la versiunea 3.0

Am mai vorbit despre 360 Web Browser si stiu ca multi dintre voi ati apreciat interfata inovativa a aplicatiei. Astazi ea ajunge la versiunea 3.0 si vine cu o gramada de noutati.

Ce ocazie mai buna pentru a castigat un cod pentru aceasta aplicatie decit cea de astazi.

360 Web Browser are optiunea de Sync cu Firefox, plugins, Built-in Media Plauer, File Manager si Download Manager, teme customizabile si stie chiar sa playeze Flash in anumite situatii. Iar daca asta nu era de ajuns, noua versiune aduce o interfata mai buna pentru iPad, conexiune cu Dropbox si posibiltatea de a arhiva sau dezarhiva fisiere .zip.

boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri pentru 360 Web Browser. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga 360 Web Browser pe boio.ro http://is.gd/TR4rH0 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt: TzaCaNel, Adrian din Arad, Andy si SergiuD. Ii astept cu un email pina pe 21 februarie pentru a intra in posesia codurilor.

Nu ai castigat? No worries! Concursurile curg pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.