cyber monday – un alt esec anuntat

dupa un black friday care a dat in gropi, maine avem cyber monday. si el se desfasoara aproape in totalitate pe net. asta e un fel de a recunoaste ca nu ai vandut mare lucru si ca vrei sa mai dai un ultim buf cu marfa de calitate indoielnica.

mda, sunt preturi bune la televizoare sau alte jucarii de care nu am nevoie. sau de care omul are nevoie odata la 2-3 ani. si atunci cind le vrea nu o sa stea pina la sfarsitul lunii noiembrie sa le cumpere.

pina acum ofertele sunt slabe. in plus, aparatul meu foto a inceput – magic – sa lucreze din nou asa ca nu mai arunc banii pe unul nou. mai ramane un flashdrive de 8 sau 16 GB pe care nu ma grabesc sa-l iau.

probabil ca pe 8-10 ianuarie credit cardul meu o sa fie sub asediu odata cu Macworld. prima investitie importanta va fi intr-un Time Capsule de cel putin 1 tera (sper sa scoata de 2TB).

2 Comments

  1. @valentin: macworld e conferinta lor anuala. sunt anuntate de obicei produse noi sau reduceri la produsele vechi. eu astept produsele noi, in special un nou time capsule.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*