caut numar de masina

hai sa ne jucam putin.

eu as fi vrut B 01 ORO adica boio.ro, dar inteleg ca nu poti sa folosesti Litera “O” la inceput. Pe de alta parte, sunt oarecum nevoit sa aleg numar de Constanta. Numere gen “Adi” sau altele asemanatoare nu mai sunt valabile de mult.

idei?

update: am ales 02 BLA. Numarul are insemnatate personala. Am luat decizia asta pentru ca tot ceea ce era interesant era deja luat, sau nu se putea folosi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. B 10 GOS- blogOS :D
  B 10 GTH- blogTech
  B 10 GRO-blogRo
  B 10 GBO-blogBo(io)
  .
  .
  .

  Adevarul ca ca tot B 01 ORO era cel mai fain..

 2. Eu zic sa mergi la militia(sau politia) rutiera si saiei un numar de acolo, oricare ar fi, pentru ca …. oricum nu are prea mare importanta.

 3. Nu stiam ca nu poti sa folosesti litera “o” la inceput…
  este o gluma si nu m-am prins?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*