cyber monday – un alt esec anuntat

dupa un black friday care a dat in gropi, maine avem cyber monday. si el se desfasoara aproape in totalitate pe net. asta e un fel de a recunoaste ca nu ai vandut mare lucru si ca vrei sa mai dai un ultim buf cu marfa de calitate indoielnica.

mda, sunt preturi bune la televizoare sau alte jucarii de care nu am nevoie. sau de care omul are nevoie odata la 2-3 ani. si atunci cind le vrea nu o sa stea pina la sfarsitul lunii noiembrie sa le cumpere.

pina acum ofertele sunt slabe. in plus, aparatul meu foto a inceput – magic – sa lucreze din nou asa ca nu mai arunc banii pe unul nou. mai ramane un flashdrive de 8 sau 16 GB pe care nu ma grabesc sa-l iau.

probabil ca pe 8-10 ianuarie credit cardul meu o sa fie sub asediu odata cu Macworld. prima investitie importanta va fi intr-un Time Capsule de cel putin 1 tera (sper sa scoata de 2TB).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Care este treaba cu 8-10 ianuarie? Macworld? ce inseamna Macworld? reduceri adevarate la mac-uri?:D

  2. @valentin: macworld e conferinta lor anuala. sunt anuntate de obicei produse noi sau reduceri la produsele vechi. eu astept produsele noi, in special un nou time capsule.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*