aplicatii de peste 100 dolari in AppStore

daca tot vorbeam despre cele 10 mii de aplicatii pentru iPhone avem azi o lista foarte interesanta. despre rima pozitie am mai vorbit (este aplicatia aia care iti da acces la camere de supraveghere). restu sunt toate profi si sunt convins ca nu au fost testate de nimeni din romania.

ce ai folosi din lista de mai jos?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Suita Lexi mi se pare cea mai interesanta… si prin prisma profesiei.
    Din pacate e prea “localizata”.

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*