cumparatori online din romania? nu vrem!

am incercat sa comand ceva de la buy.com. valoare nu depasea 200 de dolari. plateam cu card de USA si le vroiam livrate la o adresa din Miami. m-au refuzat. motivul? am intrat pe site din romania. wtf??? dolarii mei nu sunt la fel de verzi?

We would like to inform you that we are no longer accepting orders placed outside the United States. Our record shows that you have placed your order in Romania, this is the reason why your order has been cancelled.

Please be advised to place your order using a computer within the United States location.

3 minute mai tarziu am cumparat de pe acelasi site folosindu-mi contul de google checkout. e legat de acelasi cont, la aceeasi banca si aceeasi adresa postala. marfa e deja pe drum…

in plus, google nu le dezvaluie identitatea mea si nici adresa de mail.

tre sa stii cum sa-i bati cu armele lor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. In mare parte le dau dreptate si sti si tu fooarte bine de ce. Dar cum gradul nostru de inteligenta e mai mare sau cel putin suntem mai inventivi ca oricine cand trebuie sa ne strecuram pe ici pe colo,normal ca ii putem bate si cu armele lor. ;)

 2. pt noi orice e interzis . eu unul m-am saturat de “This video is not available in your country.” sau cum mi-a scris EastBay.com … ceva cu … Romania is a high risk country bla bla bla . Eu inca nu am reusit sa cumpar nimic de pe internet din Europa , ce sa mai vb de State .

  Si sunt foarte multi intermediari care iau bani aiurea doar pentru ca au reusit sa pacaleasca site-urile . Eu nu vreau sa pacalesc pe nimeni, vreau sa am acelasi drept ca si orice alt cetatean U.E. / e prea mult ? \

 3. serban…din europa poti sa cumperi linistit….eu cumpar frcvent din olanda lucruri pt copil si ma costa doar 10 euro transportul…din state e mai dificil, pt ca s-au invatat aia ca suntem hakeri

 4. @alligator: eu nu sunt rezident si totusi am. dar mie imi garanteaza compania. in cele mai multe cazuri nu ai nevoie de un cont in state. sunt magazine care accepta plata cu paypal.

 5. pentru card in state unite exista cateva metode foarte simple insa nu foarte la indemana .
  1 daca margi acolo la o banca fara probleme poti sa deschizi un cont insa vei primi un card de debit,pentru a obtine un card de credit trebuie ceva istoric
  2 cineva rezident in state poate sa faca o extensie a contului personal si sa-ti eminta un card de credit pe numele tau dar contulu lui .
  eu foflosesc amblele carduri si nu am avut probleme.
  in alta ordine de idei sunt multe firme care refuza cardurile in momentul in care accesezi pagina lor de net sau dai o adresa de destinatie romania.

 6. si daca platesti cu card US si alegi livrare in Romanika? ar fi loc de tzepe mari.

1 Trackback / Pingback

 1. Blegoo » Diferite chestii

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*