t-mobile G1 – google phone Unlock (inclusiv pentru romania)

dureaza 10 minute si se face de la distanta. dar costa.

niste baieti destepti te taxeaza 24 dolari si iti trimit un cod. nu trebuie decit sa introduci codul in telefon si te-ai ales cu un Google phone deblocat. el va merge chiar si pe retelele romanesti.

asta inseamna ca si piata romaneasca va fi inundata de t-mobile G1.

oferta speciala e si mai interesanta: daca postezi un video despre cum ti-ai deblocat telefonul iti primesti banii inapoi. dar numai pina la 31 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. cine stie cu ce bani poate fi achizitionat din State?,fara abonament,la liber ma refer,m-ar bate gandul,de aceea intreb.merci.

  2. nu stiu exact daca 200$ sunt fara abonament,sau cu abonament,deoarece stiu ceva de 179-200$,dar nu stiu in ce conditii.

  3. se poate lua si la liber..costa 399.plus decodarea care te mai costa 24 eu zic ca e un pret super bun pt asa un telefon..
    sotia mea il foloseste si sincer are niste aplicatii SUUUUUPPPPPEEERRRR.sunt tare curios insa cum merg in Romania aceste aplicatii ..
    opinia finala :un telefon bun,fitzos,mini computer dar ..bateria destul de slaba..si cum in toate exista o solutie pe site-ul T-mobile gasesti si incarcatoare portabile ::)

  4. ZIcetimi si mie cum pot decoda un G1. CIne are program de deblocare sau cum se poate debloca.

  5. a incercat cineva varianta de decodare de mai sus a unui G1?dak da,a dat rezultate?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*