20 milioane lei

asta e diferenta intre un MacBook pro luat din romania si unul luat din state. asta pentru ca in romania pretul e acelasi, dar in euro.

daca pui la socoteala faptul ca de 20 milioane iti toate cablurile de care ai nevoie, dai bacsis la vama si platesti transportul pina in tara si tot iti mai raman bani… oare merita?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. puteai sa ti cumperi laptopu asta notebook-msi-gx720x-025eu-core2-duo-p8400-320gb-4096mb care e fooooooooooooarte belea

  2. Cam aceeasi e diferenta si daca il iei din Olanda (store.apple.nl vs. store.apple.ro). basca ca drumul pana acolo te costa si mai putin, nu platesti vama (daca te duci cu masina sa zicem pana acolo…) plus ca poti sa te destinzi si cu alte …activitati creative…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*