Cum sa postezi pe blog mai rapid cu “Press This”

Povestea este valabila in WordPress si este disponibila de foarte mult timp. Dintr-un motiv sau altul nu am folosit-o pina acum. Dar asta se poate schimba…

Press This is a bookmarklet. By using Press This, you can grab bits of content, images, links, or embedded video that you find interesting from any websites, and then use them as part of your new post. In the other word, it is also known as a Reblog, like what you do in Tumblr.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*