windows 7 SDK

microsoft ne promite ca lanseaza un sdk pt windows 7. ideea e buna. apple a aplicat-o cu iPhone cu un succes ametitor. citeva amanunte ma fac insa sa cred ca microsoft se grabeste sa vinda pielea ursului din padure.

apple a avut avantajul ca sdk-ul pt firmware 2.0 era folosibil pe o jucarie reala si tare apreciata de public. multi dintre developeri s-au inscris in cursa tocmai pt ca stiau ca numele lor va fi legat de apple si mai ales de iPhone.

da, stiu ca multi vor dori sa dezvolte pentru windows si ca faptul ca microsoft pare mai deschis la nou si mai open source-y da bine in ochii publicului. la fel de bine siu ca asta e o metoda bine gandita de a da omului un sistem de operare incomplet si plin de bug-uri care poate fi reparat pe parcurs fara sa-ti incasezi injuraturi de la useri si fara sa fii nevoit sa vii cu un sp1, sp2 samd ca sa iti repari greselile copilaresti pe linga care ai trecut in graba…

unii poate ca ar zice ca si google a facut asta cu android. dar asta nu e un argument in favoarea microsoft. ba chiar din contra.

asta pentru ca android nu a avut nici pe departe la fel de multi developeri ca si apple (chiar daca a promis premii in bani) si mai ales pentru ca google a fost pen source in adevaratul sens al expresiei. intentie pe care nu o vad din partea microsoft in viitorul apropiat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*