NameTag te ajuta in viata offline

Ii faci o poza persoanei pe care o urmaresti si in citeva secunde ai numele ei si pagina de facebook.

Creepy, dar se poate dovedi util.

Deocamdata, NameTag este in Beta si merge cu Google Glass. Developerul are o baza de date formata din mai putin de 3 milioane de persoane. Asta inseamna ca nu oricine este recunoscut.

Sunt curios cit mai dureaza pina apare pe iOS.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ciudat este cum si-a format acea baza de date de 3 milioane de persoane.
    Din punctul meu de vedere, asta este “Creepy” :-)

  2. @Adi: Sunt de acord cu tine, dar ar trebuie tinut cont si de ce optiuni am eu in setari la profilele de social-media. Stiu sigur ca Facebook a trimis si a deschis Profilele la “Search Engine Indexing”, dar asta numai daca si profilul respectiv da voie sa fie cautat. Corect?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*