Cum sa faci Mac App Store sa se miste mai repede

Inca de la lansarea Mac App Store am senzatia ca atunci cind il deschid stau prea mult ca sa se incarce. Azi am dat de un quick fix pentru problema care pare sa dea roade. Pasii sunt extrem de usor de urmat:

1. Inchide Mac App Store de tot

2. Deschide aplicatia Keychain Access (o gasesti cu Spotlight)

3. Mergi la Keychain Access – Preferences – Certificates

4. Seteaza Certificate Revocation List (CRL) pe OFF.

5. Inchide Keychain Access si redeschide Mac App Store.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Mergeeee

    Sa-ti dea Dumnezeu sanatate !

    Acceasi problema o am si cu Appstore de pe Iphone 4. Dureaza pana afiseaza detaliile unei aplicatii 1000 de ani. Daca faci o cautare iti da rezultatele in timp rezonabil dar daca dai click pe aplicatia gasita la cautare…. s-a termina smecheria. Uneori nici dupa 3 minute nu apar detaliile !

  2. Prietene tocmai ce am aplicat acest mic truc si merge mult mai bine, care crezi tu ca era explicatia? ce anume cauta de mergea asa de greu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*