WTF of the day – “The Gmail man” – noua arma a Microsoft

Clipul de mai jos a fost prezentat celor 12.000 participanti ai unei conferinte Microsoft. Nimeni din Redmond nu a confirmat oficial ca video-ul este facut de ei, dar numele de “Contoso Ltd.” este unul care apare in toate clipurile interne ale companiei.

Reclama arata oferta Microsoft Office 365 in comparatie cu Google Apps si Gmail.

Jenant.

via

Update: “Google Apps” – versiunea platita – exact aia care face concurenta “Office 365” nu afiseaza nicio reclama. In plus, Google explica aici cum functioneaza povestea cu reclamele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. trist, dar din pacate e adevarat…gmail face asta. probabil o fac si altii, dar nu pentru ads, ci pentru “securitate”.

 2. deși știam asta, deși eram întrucâtva de acord, felul în care au zis’o ar putea să’mi transforme zâmbetul de utilizator de gmail într’un ușor rictus.
  pe de altă parte, wtf, nu microsoft erau ăia care la orice eroare pe care le’o raporta os’ul lor băgau în raport și pe mama și pe tata? asta până când au fost prinși!

 3. e jenant in contextul in care boio ridica in slavi GMail acum cateva zile :))

  Adrian, te inteleg. Si eu folosesc GMail si ii accept cu bunele si relele lor. Abia astept sa vad cu ce nivele de performanta vine Office 365 – si daca e ok, mergem la ei.

  putina sare pe rana…

 4. @abe: nu. e jenant in conextul in care Microsoft a avut Hotmail cu ani intregi inaintea Gmail si nu au fost in stare sa faca ceva bun cu el si acum, cind vad ca pierd teren … apar cu reclame de genul asta.

  Ridic in slavi Gmail pentru ca, in momentul de fata, este cel mai bun serviciu de email si Google mi-l ofera gratis. Nu imi citesc mailurile in browser, asa ca nu imi pasa ce reclame pun ei pe baza cuvintelor scrise de mine. Si oricum target-ul lor este pe cuvinte din limba engleza.

 5. @boio: la mine apar numai reclame in romana pe continutul mailurilor mele…. deci nu. e general.

 6. @Stefan: de ce nu folosesti Mail sau Outlook ca sa accesezi Gmail, iar daca ai neaparat nevoie de browser, de ce nu aplici greasemonkey scripts ca sa scapi de reclame?

 7. Microsoft poate incerca la Hollywood cu comediile, sa lase IT world…. In ultimii ani au cam dat-o in bara rau, chiar au sutat pe langa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*