Real Drums pentru Mac

Crezi ca te pricepi la percutie? Concursul esta este gata sa premieze cel mai bun tobosar. Sau macar un Mac User care e cititor fidel boio.ro.

Real Drums iti transforma Mac-ul in tot felul de seturi de tobe. Sunetele sunt chiar de la instrumente reale, asa cum ii sta bine unei aplicatii realiste. Ai 3 tipuri de tobe, bongo si un set special de cratite si tigai gata sa fie ciocanite pe aragaz. Aplicatia exista si in forma pentru iOS si un touch screen este mult mai usor de folosit, dar pe Mac ai diferite taste asociate cu fiecare toba in parte.

Real Drums costa doar 99 centi, dar e suficient de funny ca sa-ti tina copilul ocupat toata dumineata. Si nici tu nu poti sa ratezi cite o serie de batut tobele.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Real Drums for Mac” http://is.gd/hzThqh pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 3 comentarii valide castiga automat. Nu uita sa revii pe boio.ro sa vezi daca ai castigat.

That was quick! Castigatorii sunt rfm, Andy si Andrei Gherghe. Codurile nerevendicate pina pe 10 martie sunt date altor cititori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Concursul de vineri dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*