Doar cifre

Cati dintre expertii Internetului nu au afirmat ca Motorola Xoom sau o gramada de alte tablete vor fi un “iPad Killer”.

Iata ca a venit si momentul adevarului. Cifrele de vanzari au fost date publicitatii. Nu numai ca Motorola vinde mai putine Xoom decit s-au asteptat, dar au fost nevoiti sa si scada pretul pentru a face fata competitiei.

Cea mai usor de inteles comparatie e urmatoarea: in 2011 se vor vinde atitea Motorola Xoom pe cate iPad-uri vinde Apple in doua saptamani.

Da, Apple duce in mainile clientilor de 26 ori mai multe iPad-uri. Dar sunt “doar cifre”…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. :)))) nu ma pot opri din ras am facut forward la toti care ii stiu ca au dat banii pe Android, si cativa mi-au zis ca va veni o zi cand tabletele vor fi numai cu Android vs. alte OSs. Am raspuns razand “no way Jose”.

  2. Sunt un iOS user dar totusi nu cred k userii de android sau alt os trebuie marginalizati. Toata lumea stie ca produsele apple sunt foarte scumpe, iar un user de android poate a fost “impins” de situatia financiara sa aleaga acest sistem de operare fiind mult mai ieftin. Daca nu as fi avut bani de iOS, cu siguranta as fi ales the next best thing: android

  3. @Drey: stii zicala aia cu “sunt prea sarac ca sa-mi iau lucruri ieftine”? Asa sunt toti userii din lume. Daca Xoom ar fi fost intr-adevar the next best thing era cumparata in volum mai mare. Problema este ca “the best thing”, in situatia de fata – iPad are un pret suficient de bun ca sa nu ii lasa pe altii sa vanda nici cu reduceri.

  4. @adrian boioglu: perfect de acord cu tine dar eu am discutat in general despre android vs iOS nu iPad vs Xoom. In ce am zis eu “the best thing” este iOS si “the next best thing” este android , wp7 fiind “last” in viziunea mea. Ultimele 2 sunt discutabile de la o pers la alta…

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Samsung ascunde cifrele de vanzari pentru tablete! De rusine? | boio.ro
  2. Google se simte atacat de Microsoft, Oracle si Apple | boio.ro
  3. Achizitia Motorola pe intelesul tuturor | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*