cum sa decodezi iPhone ieftin si LEGAL

cea mai buna metoda este oferita de boio.ro in colaborare cu Orange Franta ;)

eu cumpar iPhone din state si tu mai platesti 100 euro la Orange ca sa-l deblocheze. metoda e 100% legala si functioneaza f bine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. am un iphone 1.1.4 si am dat un upgrade la o varianta superioara 2.2 cred,iar acum nu mai merge deloc. Imi arata doar ca trebuie sa il conectez la itunes si mai zice ca nu suporta sim card-ul meu.
    Intrebara mea este daca s-a bulit sau mai am vreo sansa sa fac ceva cu el. Daca se poate dace ceva,imi explica si mie cineva??
    Va rog…. chiar imi place telefonul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*