iPod Touch e de azi un iPhone mai rapid

asta pentru ca Dev Team a reusit sa-l Jailbreakuiasca.

The iPod Touch 2G is now another member of the “pwned for life” family. It has a fatal flaw in its bootrom that means you will always be able to pwn these devices no matter what firmware updates come along. This is the full, untethered jailbreak, something that iPod Touch 2G users have not had before today.

Deocamdata nu avem Pwnage Tool care sa faca toata operatiunea mai usoara, dar daca esti nerabdator exista tutoriale care te ajuta sa faci toti pasii. Nu am sa ofer suport pentru iPod Touch Jailbreak pentru simplul motiv ca nu am unul si nu vreau sa-l explic fara sa il incerc inainte.

Marele avantaj al acestei vesti este acela ca iPod Touch poate fi folosit pe post de telefon VOIP (pe conexiune Wifi). Exista deja aplicatii (oficiale sau nu) pentru Skype sau alte servicii similare. Eu astept si una pentru Yahoo Voice, pentru ca preturile lor sunt mai mici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*