“Never locked” iPhone de vanzare oficial – 799$

si la 799 dolari nu e rau deloc!

telefoanele (iPhone 3G, 16GB) sunt vandute de un site din US si vin cu garantie legala Apple. Telefonul merge in orice tara, cu orice SIM card, poate fi updatat la orice firmware viitor. Nu este Jailbreakuit, dar de asta ne ocupam noi.

firma cu pricina e foarte serioasa. doar ca nu expediaza decit in USA. sa speram ca e prima dintr-un sir mai lung.

de ce e avantajos? pai daca iei un iPhone de la Orange cu 600 euro si mai platesti 100 euro pentru deblocare te ajunge mai mult!

de ce nu prea merita? well, asta e o masura clara de lichidare de stoc. inseamna ca in curind vom avea un iPhone nou, mai bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. cand va fi lansat soft-ul 3.0 mai mult ca sigur vine cu un iphone 3.0 altfel nu il nume-au cu 3. pute-a fi un simplu update 2.3, asa a fost si cu 2.0 eu deja imi strang bani pentru el :P iar la orange era fain sa fie “numai” 600 euro, iphone 3G 8gb este 409 (cu TVA) cu abonament de 39 (fara TVA) pe un an. aia venind la peste 900 euro. intradevar ai minute si tot ce vrei. si pentru ce? garantie? la banii aia imi iau 2 de prin ziar si am unu rezerva in caz de ceva.. si garantia sunt sigur ca o fac la service-urile din romania, si cred cam spus tot cand am zis “romania”. orange-ul si-a batut joc de romani. daca te uiti pe okazii sau prin ziare isi “vand” abonamentele, am vazut unu vinde-a telefonu cu abonament cu tot la 3 mil doar ca sa predea abonamentul scump..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*