macBook Air

apple s-a pregatit din timp pentru lansarea noii vrsiuni de mac book.

deocamdata a cumparat macbookair.com /.org/.biz si altele asemenea ca sa nu plateasca mai tarziu de 100 ori mai mult. asa se explica si sloganul de anul asta pt macworld: “there is something in the air”.

jucaria se anunta a fi un laptop incredibil de subtire si portabil. dar asta o sa vedem peste 16 ore la macworld 2008.

fsj ne zice ca “something in the air” va fi doar un wireless sync intre computer si iphone/ipod.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ultra-portabilul va fi lansat mai mult ca sigur. Dar domeniile macbookair.com/.org etc au fost cumparate de cei de la MacRumors.

    Inca 3 ore pana la keynote…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*