Andrei

nu ma simt Andrei. dar daca vrei sa-mi iei un cadou sau sa-mi urezi ceva… nu ma deranjeaza.

cind eram mic, nasii le-au spus alor mei ca imi pot sarbatori ziua numelui de sf. Andrei.

nu am sarbatorit-o. dar sf Andrei mi-a adus ceva f important pt mine ;) maine aniversez oficial 5 ani de cind mi-am cunoscut iubita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am vrut sa-ti ridic tricoul de la Elena Udrea(asta era cadoul)dar nu m-au lasat ca nu aveam macar o copie a buletinului tau.Asa ca-ti fac o urare ca tot nu te deranjeaza:Iti doresc multi ani frumosi petrecuti oficial langa iubita ta.La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*