Cum gasesti adevaratele reduceri online si vezi ofertele bune


Am adus in discutie saptamana trecuta povestea cu eMag care mareste artificial preturile la anumite produse cu doar cateva zile inainte de perioade cu “Mari Reduceri”. Cazul lor nu e singular. Sunt si alte magazine online din Romania care inseala increderea clientilor.

In urma acelui articol am fost contactat de o persoana dine chipa Pricy.ro – cei care fac un plugin de Chrome menit sa descopere adevaratele reduceri si sa-ti ofere o imagine completa asupra evolutiei pretului unui produs.

Am decis ca nu este de ajuns sa fac doar o scurta postare pe blog si l-am invitat pe Vlad Balan, developerul pricy.ro in podcastul TechVolution. Discutia a fost una foarte buna si am aflat o gramada de lucruri noi. O gasesti pe site-ul podcastului TechVolution sau poti sa-i dai un PLAY direct de aici.

Nu uita sa instalezi pluginul Pricy.ro. Vei avea nevoie de el de Black Friday sau Craciun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*