Cum poti sa ajuti victimele si familiile celor afectati in tragedia de la #Colectiv

Am prezentat astazi in podcastul ALL Inclusive lista companiilor de turism (hoteluri, restaurante) care se implica in ajutorarea celor afectati de tragedia din Clubul Colectiv.

Lista intocmita de Ionut Oprea este mult mai cuprinzatoare si recomand tuturor sa contribuie la largirea ei sau sa o faca mai cunoscuta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*