VIDEO Podcast Training – How to Create and Grow your Podcast

Adrian Boioglu - podcast trainer. FOTO Liliana Boioglu
Adrian Boioglu - podcast trainer. FOTO Liliana Boioglu

Am avut plăcerea să fiu invitat – în calitate de lector – la FIJET Academy 2022.

Evenimentul a avut loc în Tangier, Maroc în iulie 2022. Este o ocazie specială pentru tinerii jurnaliști din toată lumea să învețe despre turism și media.

Prezentarea pe care am ținut-o acolo a fost despre Cum să creezi și să crești propriul Podcast. Este o prezentare în limba engleza, dar este ușor de urmărit, așa că vă recomand să vedeți video și chiar să aplicați aceste idei. Ele vin după o experiență de 7 ani în podcasting și după ce am creat prima rețea de podcasturi din România – CityPodcast.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*