Live Podcast: Totul despre noile AirPods 3, HomePod mini în 5 culori și MacBook Pro cu chip M1 Pro și M1 Max

Noul MacBook Pro din 2021. FOTO Apple
Noul MacBook Pro din 2021. FOTO Apple

Apple tocmai a lansat produsele din ediția de toamnă târzie – octombrie 2021. Ascultă un nou episod din podcastul TechVolution despre toate acestea. Episodul a fost realizat LIVE, în timpul lansarii Apple, așa că aduce reacții la cald, dar și un comentariu după lansare.

Cel mai important însă: răspunde la întrebarea: “Eu ce MacBook Pro îmi iau?”

Apropo, TechVolution este podcastul despre tehnologie din rețeaua CityPodcast. Episodul 56 este primul din seria a 4-a a acestui podcast – primul podcaste de tehnologie din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*