Cum schimba Apple ideea de televiune interactiva

Apple nu vede Apple TV ca pe un inlocuitor al abonamentului la cablu (nici macar in US, unde serviciile sunt mai scumpe), ci mai degraba ca pe ceva ce completeaza experienta utilizatorului.

O idee care mi-a placut: te uiti la un post TV, la o emisiune si iti place ceea ce vezi si ii dai un like sau un thumbs-up. Feedback-ul este primit de cei care fac acel segment in timp real. Ei pot sa lungeasca in acest fel un interviu cu cineva aflat in studio sau sa treaca mai departe la alt invitat sau alt subiect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Stati linistiti ca se gasesc ciumpalaci care sa dea like la emisiunile mai sus mentionate. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*