Cum a schimbat Apple designul laptop-urilor

Stim deja ca Samsung si multi altii s-au “inspirat” din design-ul iPhone si iPad. Si totusi, Sebastiaan de With ne arata ce s-a schimbat diupa aparitia Unibody MacBook Pro si a MacBook Air.

Laptopurile inainte de anul 2008:

Si cum arata acum jucariile de pe piata:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. [oarecum] offtopic, stie cineva ceva despre laptopurile de la samsung? ca raport performante-pret sunt super ok. dar eu unul nu am auzit si nici nu am vazut la cineva laptop samsung. ceva experiente ? bateria chiar tine asa cum se lauda ei?

  2. @ionut Sunt destul de bune laptopurile de la samsung. Bateria tine in jur de 5-6 ore in stres normal, se aud bine, se vad bine si nu se incalzesc rau. Recomand dar prefer macbook-urile in orice minut din zi. Sper sa nu ne puna la colt Adrian pt offtopic!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*