VIDEO Prima reclamă pentru Apple Watch Series 4: Better You

Prima reclamă pentru Apple Watch Series 4
Prima reclamă pentru Apple Watch Series 4

Ai tot timpul ceva de făcut în plus dacă folosești un Apple Watch Series 4. Asta vrea să spună compania cu prima reclamă oficială pentru Apple Watch-ul din 2018.

Ciudat personajul ales. Poate dacă era o domnișoară mai sportivă mi-ar fi plăcut mai mult reclama :)

Cum folosești ceasul de la Apple

Apple a început să posteze, tot de azi, și mici tutoriale pentru Apple Watch. Le postez aici pentru cei care sunt curioși.

Cum să pornești un Activity Competition

Cum să-ți iei tensiunea cu Apple Watch

Cum să faci apeluri de pe Apple Watch

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*