Oftalmologie pe iPhone

Oftalmologie” mi se pare genul de aplicatie care trebuie sa o ai pe iPhone si sa te joci cu ea atunci cind ai nevoie.

Cine ma cunoaste, stie ca sunt discromat. Nu pot sa explic cuiva cum sta treaba daca nu ii si arat. De obicei, folosesc culorile obiectelor din jur. Dar cu o aplicatie de genul asta e mai usor sa-i fac sa inteleaga pe cei din jur la ce ma refer.

O alta utilitate a jucariei asteia este faptul ca poti sa testezi vederea cuiva pe loc. Iti dai seama mai usor daca e timpul sa porti ochelari de vedere sau daca dioptria este prea mica.

boio.ro pune la bataie 8 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga aplicatia “Oftalmologie” pentru iPhone pe boio.ro http://is.gd/Q7CQ7v”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 8 comentarii valide castiga automat un promo-code. Atentie: comentariile nu apar imediat!

Update: codurile au fost trimise castigatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.