Cum a fost creat Facebook Home

E duminica si nu ai ce face? Urmareste aceasta prezentare. Designerii Facebook vorbesc despre felul in care a fost creat Facebook Home – layer-ul lor de pe telefoanele Android care seamana cu un sistem de operare de sine statator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @ionica: asa este. prezentarea nu spune ceva nou, dar mie mi se pare interesant modul in care au luat ei deciziile si de ce cred ca varianta gasita este cea mai buna dpdv al design-ului si functionalitatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*