Culmea pirateriei: Chinezii au contra-facut un Apple Store

Sigla Apple, putin cam cocosata si titlul de “Apple Stoer” (in loc de “Store”) stau pe geamul ultimei inovatii chinezesti. Angajatii sunt imbracati in tricouri albastre cu logo-ul Apple si poarta la gat ecusoane fara nume. Unii dintre ei chiar cred ca sunt angajati Apple.

Pozele facute de birdabroad intr-un astfel de magazin spun totul…

Povestea intreaga si imagini mai multe aici. via

update: avem si video

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu am prea inteles nimic din fotografiile alea. Intr-un singur loc apare Apple Stoer. In rest este Apple Store.

    Si vad ca tot produse Apple au la vanzare. Nu imi par a fi clone. Deci ramane doar acceptul Apple de a folosi design-ul interior?

  2. @Dan P.: produsele sunt originale Apple, magazinul nu este. Apple are design-ul magazinului ca si marca inregistrata. In plus, dealerii urmeaza si ei anumite standarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*