Noua reclama Apple – Better

Nu este o reclama pentru un produs, ci pentru o companie. Iti arata cum au grija de mediu si fac lucrurile mai bine decit altii.

Mi se pare interesant ca vocea care citeste textul acestei reclame ii apartine lui Tim Cook.

Noua pagina dedicata mediului este Aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Intrebare ….eco….
    Daca din optimizarea software s-ar folosi intreaga putere de calcul (aveam interfata X pe un 486) si am folosi cele mai bune materiale oare nu s-ar opri nevoia consumista de a schimba telefonul/ smartphoneul la 3 ani de utilizare (1an in cazul meu) pentru ca s-a demonstrat matematic … cresterea economica minus optimizarea adusa de tehnologie este mai distructiva pentru mediu decat micsorarea productiei,
    Curentul asazis eco care merge prin asocierea de imagini cu copaci…natura… e din un film utopic fata de fabricile foxconn cu plase la exterior….

1 Trackback / Pingback

  1. Cum arata noul sediu Apple | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*