Final Cut Pro X si alte bunatati

A aparut astazi in Mac App Store. 299 dolari si deja e pe locul 1 la Paid Apps. O reducere de 700 dolari fata de versiunea precedenta. Cu ocazia asta Apple a renuntat la Final Cut Express si Server.

Final Cut Pro X este insotit de Motion si Compressor, fiecare cite 49 dolari. Ca orice aplicatie din Mac App Store, jucariile noi de la Apple vor avea review-uri, comentarii si pareri ale celor care le folosesc care nu pot fi cenzurate. Dar ca sa le faci review trebuie sa le cumperi.

update: un Hands-on cu noul Final Cut Pro X.

Tot astazi Apple updatat Time Capsule la 2, respectiv 3TB. Nu au functionalitati noi, doar pret mai mic pentru cea de 2TB si model nou pentru cea de 3TB. Eu folosesc un Time Capsule (2TB) de aproape doi ani si sunt foarte multumit de el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Astepta de muuuuuuult sa faca asta Apple. Sa combine libertatea din Final Cut cu simplitatea lui iMovie, eu cred ca o sa fie cel mai bun soft de editat, insotit de Motion, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*