scoate cardu: Snow Leopard e in pre-order

Si doar la minunatul pret de 29 dolari!. Daca vrei sa cumperi 5 licente (Family Pack) Snow Leopard costa 49 dolari.

De departe cea mai buna oferta mi se pare Mac Box Set: primesti noul Mac OS X 10.6 cu iWork si iLife pentru 169 dolari. 5 Licente costa 229 dolari.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa imparti acelasi disc cu alti patru membrii de familie/prieteni te alegi cu Snow Leopard, iWork si iLife la doar 46 dolari. Cine se mai baga? :)

Snow Leopard poate fi pre-comandat pe amazon.com si va fi livrat prin septembrie. Abia astept!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Am mai gasit pe cineva. Deci ne mai trebuie o persoana.
    Cum facem ? Ne dai un cont unde sa-ti viram banii ? Il primesti tu si ne dai si noua cate o copie ?

    Sa auzim de bine !

  2. @copilu: in principiu asa facem. problema mai mare este ca nu prea poti sa instalezi decit daca ai toate computerele. adik sa fol acelasi disc – nu copii. dupa cum stii, Mac OS X nu iti cere serial number.

  3. Adrian spune-mi te rog ce procesor minim si ram trebuie sa am sa ruleze perfect nu perfect, bine snow leopard ca drept sa spun m-am saturat de bill gates.

  4. @Tudor: 1GB RAM. procesorul trebuie sa fie intel. nu cred ca sunt cerinte minime. asta daca discutam despre mac, nu despre hackintosh.

    ca sa fiu mai exact ai aici toate informatiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*