criterii de alegere a unui televizor

am asistat azi fara sa vreau la o discutie intre cumparator si vanzator, intr-un mare magazin

“si asta cit are? 5 kile si jumatate, dar ala? 7 kile cu tot cu postament, dar asta?…”

ma intreb ce putea sa faca omul cu el? nu cred ca ii pasa cit de greu e pina acasa, ca doar era cu masina. iar dupa ce l-a pus pe masa sau pe perete doar nu se apuca sa-l mute de 3 ori pe zi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. :))))))))))”doar nu se apuca sa-l mute de 3 ori pe zi…”
    mi-a placut ..super tare :))))))))))))

  2. Explicatie: Probabil persoana este un fizician, care se gandeste ca la un cutremur, televizorul de 7KG se va misca nu stiu cati cm, pe cand cel de 5 mai mult.

    Eventual sa cumpere niste lanturi pentru ecran, sa nu fuga. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*