armata ratushtelor

stii care este una dintre cele mai ciudate si mai mari cheltuieli ale armatei americane? nu, nu discutam despre stripteoze ci despre jocurile pe calculator.

departamentul de aparare american le foloseste pentru a-si antrena soldatii. A fost creata chiar si o unitate speciala de jocuri pe calculator in care au fost investite 50 milioane de dolari.

Soldatii incep, probabil, dimineata cu vanatoare de ratuste si termina ziua de antrenament cu ultimele niveluri de la halo 3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*