“Cut my SIM” inlocuieste cu succces foarfeca

CInd ai nevoie sa iti pregatesti SIM cardul pentru iPad si noul iPhone 4G, o jucarie de genul asta e tocmai buna. “Cut My SIM” iti taie SIM-ul de la standardul de 12x25mm la 12x15mm cu o precizie de invidiat.

Interesant este ca producatorul sustine ca jucaria are un “Back to normal mode” care iti face SIM-ul asa cum era. Nu este foarte clar cum se intimpla asta, dar probabil ca partea de platic eliminata se lipeste la loc de sim-ul original pentru ca nu este deteriorat initial.

Cut my SIM urmeaza sa apara pe piata in curind la un pret de aproape 19 euro. Ce zici, merita?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. de ce sa dai 19 $ pe o chestie pe care o folosesti doar o data(cel mult de 2 ori)?

  2. Depinde pe care piata. Daca pe Romania atunci e normal pretul. Daca in SUA atunci e scump 19$. De meritat merita sa zicem pentru un student in regie care face din asta si o mica afacere. 5 lei modificarea de sim, daca aduci 3 clienti e gratis. Sau o taraba din piata cu accesorii de telefoane.
    Sigur va fi coada la ei cu programare :))))
    iPad si iPhone vor veni cu microSIM inclus. Companiile RO care le vor pune in vanzare au deja in stoc microSIM asa cum au au si iPad 3g sub cheie pentru testari deja de mai mult de o luna ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*