Crane Driver – jocul tau de weekend

Daca stai toata ziua la birou sau pe teren si nu ai timp sa aleg un joc relaxant pentru a pierde timpul in week-end, boio.ro iti da o idee si o sansa sa-l castigi.

Azi ne jucam de-a macaraua. “Crane driver” e simplu. Tot ce ai de facut este sa muti citeva piese cu o precizie cit mai mare si intr-un timp cit mai scurt.

Ca sa castigi unul dintre cele doua promo-coduri pentru Crane Driver trebuie sa indeplinesti simultan urmatoarele conditii:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga jocul “Crane driver” pentru iPhone pe boio.ro http://tinyurl.com/337sqjm @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de tweeter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primii doi cititori boio.ro care posteaza tweet-ul si lasa comentariul devin macaragii pentru o zi.

PS: daca stai aproape de boio.ro – ai numai de castigat. Alte 3 concursuri sunt in pregatire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Crane Driver – jocul tau de weekend | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*