“Tunul cu jeleu” intra in actiune

update: vezi la final castigatorii concursului.

O aplicatie recent aparuta in varianta pentru iPad si iPhone mi-a atras atentia. Designul e simpatic, dar descrierea e si mai interesanta: “Pregateste-ti tunul cu jeleu si ataca feliile de paine prajita! Castigi mai mult daca esti atent la painea arsa si repari prajitoarele defecte”.

Rindurile de mai sus sunt in descrierea pentru “Toast Shooter“. Te simti in stare sa castigi aplicatia asta pina la micul dejun? Daca raspunsul este “Da”, trebuie sa indeplinesti simultan urmatoarele conditii:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga Toast Shooter pentru iPad si iPhone http://tinyurl.com/2fwjz8e pe boio.ro @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de tweeter, ci catre tweet-ul respectiv). I comentariu trebuie sa spui si care e Micul tau dejun preferat si De ce?

Sansele de a castiga se maresc pentru mai multe tweet-uri si comentariile cele mai interesante. 7 promo-coduri isi asteapta castigatorii pina pe 5 iulie.

Concursul a luat sfarsit. Castigatorii sunt: Cristina Morariu (cel mai detaliat raspuns), Mircea Mihai (cel mai haios), Dan Mihai, Mousey, Sergiu, Catalin si Anetoiu. Ii rog sa-mi dea un email in care sa mentioneze daca vor cod pt iPhone sau iPad. Primul venit, primul servit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention “Tunul cu jeleu” intra in actiune | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*