La dublu

Am renuntat de multa vreme sa mai verific statistici zilnice si sa fac comparatii cu alte site-uri. din cind in cind insa, mai arunc un ochi pe cifre si ma minunez.

boio.ro creste. In al 4-lea an de existenta, cifrele spun totul. Ai mai jos o comparatie intre luna iunie 2009 si iunie 2010.

peste 74% in plus fata de 2009 la Pageviews.

iti multumesc ca esti in fiecare zi alaturi de boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. noi iti multumim pentru ca aici gasim tot timpul chestii noi si interesante!:)

  2. No problem…ti-ne-o tot asa si revenim cu olacere sa aflam informatii noi si pareri pertinente ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*