corina cretu blog

iliescu ne da stiri din blogosfera. e si normal sa o vedem la el prima data pt ca… stiti voi. da, corina cretu si-a facut blog. asa, si?

apropo, de ce nu isi ia un parlamentar european un domeniu .ro sau .eu? sau de ce nu isi leaga blogul de pagina oficiala? e chiria mare la bruxelles?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Sper ca nu va deranjeaza ca mi-am facut si eu blog. Eu m-am uitat cu placere pe acest blog si sper sa il vizionati si dvs pe al meu, mi se pare ca ma criticati prea repede, prea usor. Deocamdata am lansat o tema – care sper sa va incite si pe dvs, referitoare la locul si rolul femeii in politica romeneasca. La capitolul detalii tehnice, stiu ca mai am de lucrat, adica deocamdata am legat pagina oficiala de blog si o sa fac si invers. Va urez un an bun, Corina

  2. nu ma deranjeaza. ba chiar ma bucura.
    blogul insa trebuie sa fie cea de care te mandresti si trebuie pus chiar inaintea unui site. si la propriu si la figurat. o adresa de genu blog.corinacretu.ro ar fi aratat mai mult respect fata de blog.

    ca sa nu mai amintesc de design si de headerul fad.

    un blog este indexat mai repede de google decit un site obisnuit. asa ca in curind oamenii vor cauta sa citeasca blogul nu sa ajunga pe pagina oficiala. si astea sunt numai citeva argumente pentru ideea ca un blog pe wordpress – pt un politician bun si mai ales tanar – este o mare greseala.

    am observat tema lansata. nu fac insa politica aici asa ca nu am intrat in discutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*