ochelari de vedere

la ce virsta trebuie sa-ti pui intrebarea daca ai nevoie de ochelari de vedere?

eu am 28. imi place sa cred ca vad f bine inca. dar dupa ce stau in fata calculatorului o vreme (nu mai mult de 8-10 ore pe zi) incep sa vad in ceatza…

mda o sa-mi fac teste si toate cele.

desi, intotdeauna am crezut ca e sexy sa porti ochelari ;) poate ca a venit vremea sa fiu sexy :D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Era o chestie care se pune peste monitor, numai stiu cum se numeste … inventatorii spuneau ca te protejeaza si nu te mai dor ochii (nu am mai vazut aceea chestie de 5 ani)

  2. Mergi neaparat si fa-ti un control. In aproape orice magazin mai mare de ochelari exista un aparat numit dioptron care iti masoara dioptriile.
    Este foarte posibil sa ai probleme cu un singur ochi si celalalt sa preia sarcina … Eu asa am patit. Aveam dioptrie -2 la un ochi, iar celalalt era sanatos. Nu-mi dadeam seama ca am nevoie de ochelari pentru ca vedeam… Dar cu timpul, ochiul sanatos va fi afectat pentru ca depune un efort dublu … Asa ca fuguta la control (a sunat prea bossy? :P )
    Si da, e sexy sa porti ochelari … :)

  3. Nu e chiar aşa de rău să porţi ochelari. Eu am doi ani de când îi port şi mă simt bine cu ei. E foarte bine să te duci din timp în timp la control. Poate afli că nu ai nevoie de ochelari, fii optimist!

  4. In primul rand du-te si fa un control. Iar daca ai norocul meu sa ai inca ochii sanatosi poti pune ochelari de sticla cu antireflexie pe care sa ii porti cat stai la calculator. Eu unul asa am scapat de oboseala, vazut in ceata seara si dureri de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*