stiinta: aparatul care fotografiaza viitorul

chestia asta mi-a atras atentia in mod deosebit.

niste baietzi din california au pus la ct o jucarie care poate sa vada in viitor, zic ei. totul bazat pe argumente stiintifice si  – mai ales – pe fotografii. video explica pe scurt despre ce e vorba…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Mda… foarte interesant si ceva care ma pasioneaza foarte tare (cel putin teoretic daca inca nu practic).
  O idee de genul asta mi-a venit si mie prin vara 2007, dar pt. trecut: daca ai putea sa te departezi de Pamant cu o viteza mai mare decat cea a luminii, intr-un mediu “ideal”, in care lumina sa nu fie atenuata deloc, la un moment dat ar trebui sa incepi sa vezi trecutul, reverse-playing :) – Ce parere aveti ?

 2. Prima oara cand am citit credeam ca e o alta inventie inutila si scumpa … dar dupa ce m-am uitat la film mi-am schimbat impresia …

 3. Nu neaparat ! Putin probabil… Mai curand, inteleg ca in poza respectiva ar aparea ceea ce ar fotografia camera aia stand exact in aceeasi pozitie la un alt moment de timp (presupus acum, “in viitor”).

 4. Mă, voi nu înțelegeți că această cameră nu există în realitate?!?!

  Este o campanie de publicitate pentru (probabil) Terminator.

 5. kim,

  zic probabil pentru că așa am văzut și eu. Clar este o campanie virală, iar asemenea aparat foto nu există.

 6. Da ma… voi sunteti pe frecventa :)) – Eu deja continui ideea dincolo de realitate :) – nu ma intereseaza daca aia vorbesc prostii sau nu – e chestia ca ideea asta (poate la misto) e legata de o idee reala care mi-a venit mie prin vara !

1 Trackback / Pingback

 1. Nenea Lars » Un viral american lasa blogosfera romaneasca corigenta la fizica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*