corespondenta speciala din kosovo si nu numai

… de la colegu meu Milos care a ajuns acasa in Serbia, din sua in mijlocu revolutiei.

baiatu a fost luat pe aeroport ca un terorist si dupa ce vamesii i-au confiscat laptopul, telefonul, aparatul foto si alte jucarii. omu e cu atit mai speriat cu cit ii vine nevasta din anglia in citeva zile si crede ca nebunii din tara lui o vor considera americanca si o vor lua la bataie sau la controale.

el e optimist. spune ca nebunii de a belgrad sunt niste ametiti care nu au ce face acasa si ca o sa plece dupa ce se trezesc din betie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*