prima formatie care cinta la … iPhone

… si la gameboy.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Wow – Ma intereseaza si pe mine cum se numesc aplicatiile alea de iPhone (pian si -parca- chitara… ?). Sunt in installer ?

  2. @Vlad: pianul electronic este aplicatia iAno, iar emulatorul de chitara se numeste PocketGuitar: le gasesti in Installer la categoria Toys (sursa modmyifone.com – daca nu e instaleaza Community Sources, apoi Refresh, apoi iesi si intra din nou in Installer) ;)

1 Trackback / Pingback

  1. iBand revine | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*