Mail Pilot for Mac

Sunt mereu dornic sa testez un client de email pentru Mac. M-am jucat cu AirMail si mi-a folosit atunci cind Mail.app a avut probleme cu Gmail, dar acum m-am intors la aplicatia default de pe OS X.

Noul Mail Pilot (aflat acum in varianta Beta) pare o jucarie interesanta. Combina ideea de Mail cu Reminders si vine cu o interfata curata. Imi place cum arata si il voi testa in urmatoarele zile.

Mai multe clipuri cu functiile Mail Pilot sunt AICI

Apropo, exista si o versiune de Mail Pilot pentru iPhone si iPad. Costa 15 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De cateva minute am primit si eu link-ul pentru download a aplicatiei. O sa-i dau si eu o sansa sa vad cum merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*