Prima bicicleta zburatoare

Ne asteptam ca in 2014 sa avem deja masini zburatoare si sa fie la indemana tuturor. Uite ca nu s-a intimplat. Nici macar un hoverboard nu exista.

Dar s-a inventat bicicleta zburatoare.. Arata bine si chiar functioneaza. Exista o mica problema. Jucaria asta costa 45.000 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. In 1905 Vuia a zburat si el cu o bicicleta…. chiar fara ghidon…..Eu cred ca ar trebui sa plateasca drepturi de autor….

  2. aaa si are un cost exorbitant. Este o tricicleta – 300 dolari …. cu un motor – 5000 dolari…plus o panza de parapanta – 1000 dolari … parasuta de rezerva – 500 dolari…. 45000 dolari e o suma …asa cu tot cu matizul din film + zburatec cu piesele complete….ficat 3000 dolari …inima 4000 …. 2 rinichi 5000

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*